Hogyan válassz pólót?

Póló méretezés:

A pólók mérete sokszor eltérhet egymástól, hiába látszik egységesnek a méretezés. Nekem személy szerint valamelyikből M-es másikból S-es passzol a legjobban. Az online vásárlás során ez látszólag nehézséget okozhat, de igazából nagyon könnyű a megfelelő méretet kiválasztani.

Ennek legegyszerűbb módja, hogy megméred a legkényelmesebb pólódat. Ennek a méreteit kell összehasonlítani a mérettáblázat adataival. A mellékelt ábrán látható hogyan mérd meg a pólódat, hogy megfelelő eredményt kapj. A szélességét mellben kell megmérni, az ujja vonala alatt egy kicsivel. A hosszát a nyakától a derekáig mérd.

Ezekből a méretekből elég jól megállapítható, hogy melyik méretű pólóra van szükséged.

Idális a méret, ha a dereka a csípődig ér, mellben pedig nem feszül és nem lötyög. Az ujja akkor a legjobb, ha befér a kisujjad a póló és a karod közé. Hosszban a felkar közepéig érő pólóujj mutat a legjobban a viselőjén.

Pólóink anyaga:

A 100% pamut pólók a legjobbak. Ezekkel dolgozunk mi is. A pamut pólók a  legkényelmesebbek, legpuhábbak, ezek tartják a legjobban a formájukat.

Fazonválasztás:

Legtöbbször a kerek nyakú a jó választás, az mindenkinek jól áll. A V-nyakú póló abban az esetben jó, ha valakinek a nyaka vastag a törzséhez képest, ilyenkor a V-nyak optikailag segít megnyújtani a nyakat.

Hozzászólások lezárva.